Wijde jeans helemaal on trend

Wijde jeans helemaal on trend

Dé jeanstrend die inmiddels al even gaande is? De jaren-90-jeans ofwel wide leg jeans. Met pijpen die vanaf de bil al wijd uitlopen en dat maakt ze anders dan een flared jeans, die vaak pas vanaf de knie wijder wordt. Het is een trend die lang niet voor iedereen geschikt is - laat 'm dus vooral lekker aan je voorbij gaan als je er niet warm of koud van wordt. Maar zie jij jezelf wel lopen in een jeans met wijde pijpen? Dan helpen we je graag aan een dosis outfitinspiratie.

Wat is het belangrijkste voorrecht in kleding? Comfort. Wijde jeans is de meest comfortabele broek om in het echt te dragen. Ze zijn niet langer alleen bedoeld voor je vriendje of rappers. Het goede nieuws is dat bijna iedereen ze kan dragen, zeker als je lang bent staat het super! Persoonlijk draag ik graag wijde jeans gecombineerd met vrouwelijke items, zoals zijdezachte blouses, getailleerde blazers en hoge hakken. Blijf in ieder geval lezen om meer te weten te komen.

Classic:
Met een simpel t-shirt of coltruitje. Meer is er niet voor nodig om deze look te laten zien. 

Stylish:
Zo draag ik ze het liefst. Met een blazer en pumps. Lekker stoer met chic gecombineerd.

 

Franse klasse:
In combinatie met een frivole blouse en een paar pumps oogt de jeans opeens heel romantisch. Je kunt deze look makkelijk een boho-vibe geven door je pumps in te ruilen voor western boots en het geheel compleet te maken met een giletje. 

Comfy:
Rol je pijpen lekker op, dat kan met de lekker lange versie's van longlady en draag er een comfy sweater bij.  

Lekker casual:
Je kunt de relaxte vibe van de jeans benadrukken door 'm te combineren met een sweater en een paar sneakers. Om je figuur niet helemaal te verstoppen kun je de sweater iets in je broek dragen of er zelfs een cropped model van maken. 

 

 

Wide leg jeans bij Longlady:

Lees hier alle blogs -->

Terug naar blog

Reactie plaatsen